Flyer E-Bike

logo-flyer

Flyer E-bikes
(elektrisch ondersteunde fietsen)

Kijk hier voor meer informatie!

De elektrische fiets heeft al lang niet meer het duffe imago dat we allemaal nog van de Sparta Met kennen. Integendeel, de elektrische fiets is juist voor steeds meer mensen dé ultieme oplossing. Voor woon- werkverkeer, tourtochtjes, boodschapjes of vakantie: deze fiets is er ideaal voor. U blijft zelf in beweging (in tegenstelling tot de Sparta Met beweegt een elektrisch ondersteunde fiets niet uit zichzelf) en u vraagt om ondersteuning van de accu op de momenten dat het u uitkomt. Zo fietst u dus eigenlijk altijd met de wind in de rug.

Bij Visser Tweewielers verkopen we in principe alleen Flyers. Dit zijn Zwitserse fietsen met een Panasonic Premium motor en een Lithium Ion accu. Dee fiets is gemiddeld iets duurder dan de elektrische fietsen van bijvoorbeeld Gazelle, Batavus of Sparta, maar wij hebben er ook zeker onze redenen voor om enthousiast te zijn over juist deze fietsen. Onder andere om:

  • De Lithium Ion accu. Een accu zonder ‘geheugen’. Dat houdt in dat de accu altijd bijgeladen kan worden, zonder dat dat de kwaliteit van de accu aantast. U hoeft hem dus niet eerst helemaal leeg te rijden voordat de fiets aan de lader mag. Bovendien is deze accy licht in gewicht en is hij afneembaar (dus u hoeft niet meer met de fiets richting stopcontact).
  • Aandrijving op de trapas. Dat geeft de meest natuurlijke ondersteuning en het heeft als voordeel dat de fiets niet ‘raar’ stuurt, zoals bij aandrijving in het voor- of achterwiel. U voelt meteen het verschil. Daarnaast zijn er geen lange kabels nodig om de accu en de aandrijving met elkaar te verbinden (de accu zit boven de trapas), dus de kans op storingen in de kabels is minimaal. Bijkomend voordeel is dat het zwaartepunt van de fiets centraal ligt, en dat rijdt wel zo comfortabel!
  • Flyer produceert enkel en alleen elektrische fietsen. Voor hen is het geen ‘bijproduct’. Voor ons betekent dat dat we weten dat Flyer zich altijd bezighoudt met het verbeteren van de elektrische fietsen. Voor u betekent het dat u kunt kiezen uit meer dan negen series (van comfortfiets, sportfiets, tourfiets tot zelfs vouwfiets) met daarbinnen nog verschillende modellen. Er zit dus altijd een model bij dat aan uw eisen voldoet!

We hebben altijd rond de tien Flyers klaarstaan voor een vrijblijvende testrit. Kom dus gerust eens langs, we weten zeker dat u net zo enthousiast wordt als wij!

img_0475

Informatie over Flyer fietsen